Over ons

Wij zijn de generatie van Think different, I’m lovin’ it en Just do it. Een kritische generatie die de wereld wil verbeteren en tegelijkertijd uit is op gemak. Wij zijn opgericht door drie jonge jongens die net als de rest van Nederland regelmatig en met plezier online bestellen. Maar we ergerden ons ook aan de werkwijze van ouderwetse transporteurs. Die frustratie leidde tot inspiratie. Zo zag Instabox in 2015 het levenslicht.

Consument op één

Instabox zet altijd de consument op één. Vanuit dat basisprincipe maken wij alle beslissingen. Is het goed voor de consument? Dan doen we het. Zo eenvoudig maken wij kwaliteit.

Onze dienstverlening biedt gemak. De chauffeur staat op de stoep als je thuis bent en niet ergens tussen 12:00 en 18:00 uur. Wij vinden het normaal dat een bezorger de tijd krijgt om een pakket met een glimlach af te leveren en dat hij of zij jou veel plezier wenst met je bestelling. Daarom betalen we onze bezorgers per uur, niet per gehaast pakket.

Wij zien onze bezorgers als het visitekaartje van webshops. Door dat uitgangspunt zijn bestellingen bij Instabox in goede handen. Niet dat wij een pakket lang bij ons houden, want we bezorgen altijd op dezelfde dag. Deze garantie maken wij waar dankzij ons hypermoderne IT-systeem. We zijn schaalbaar en groeien met de e-commerce mee.

Medewerkers

Medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van onze succesformule. Wij bieden hun zekerheid door elke bezorger in dienst te nemen. Dankzij stabiele werkrelaties zijn onze klanten meer dan tevreden, en de consumenten ook. Wij compenseren bovendien onze CO2-uitstoot en bezorgen dus klimaatneutraal. Ook dat past bij onze generatie.

Binnen vier jaar tijd groeide Instabox uit tot een organisatie met meer dan 600 medewerkers. Stuk voor stuk mensen die dankzij ons bedrijf zeker zijn van brood op de plank. Met zijn allen maken we klanten blij en hebben we oog voor onze planeet. Daar zijn we trots op. Sluit je bij ons aan!