De e-commerce is een enorme groeimarkt. Het is dan ook logisch dat steeds meer webshops meedingen naar succes. Het gevolg? Harde concurrentie. Hierbij speelt de klantervaring en je serviceniveau een grote rol. Maak daarom gebruik van de snelste pakketbezorging: Same Day Delivery.

Wat is Same Day Delivery?

Heel simpel gezegd betekent Same Day Delivery dat je een bestelling nog dezelfde dag bezorgt bij de klant. Niet voor niets noemen we het ‘dezelfde dag levering’. Deze snelle pakketbezorging is voor sommige producten essentieel, denk aan versproducten, reparatieonderdelen en cadeaus. Daarnaast gebruiken webshops Same Day Delivery om hun concurrenten te verslaan.

Wat zijn de voordelen van Same Day Delivery?

Door het aanbieden van snelle pakketbezorging krijg je de volgende voordelen:

  • Een sterkte concurrentiepositie. Je vergroot de kans dat de consument bij jou bestelt.
  • Inpakdrukte verspreiden. Bezorg Same Day én Next Day, zodat je de drukte voor je logistiek uitsmeert.
  • Minder retourzendingen. Hoe sneller je levert, hoe kleiner de kans dat een consument zich bedenkt.
  • Hogere conversie. Onderzoek van Bol.com toont aan dat snellere levertijden zorgen voor 12% meer conversie.
  • Latere Next Day cut-off tijd. Next Day wordt eigenlijk Same Day, dus je cut-off tijd is 23:59 uur.
  • En natuurlijk: een hoger serviceniveau en betere klantgerichtheid van je webshop.

Instabox is de marktleider

Instabox is de grootste Same Day Delivery partij van Nederland. Instabox zet altijd de consument op één. Vanuit dat basisprincipe maken wij alle beslissingen. Is het goed voor de consument? Dan doen we het. Zo eenvoudig maken wij kwaliteit.

Onze dienstverlening biedt gemak. Voor flexibel pakketten afhalen bezorgen we bestellingen in pakketkluizen. Bij thuisbezorging komen onze bezorgers in de avond langs als mensen thuis zijn, en niet ‘ergens tussen 12:00 en 18:00 uur’. Wij vinden het normaal dat een bezorger de tijd krijgt om een pakket met een glimlach af te leveren en dat hij of zij jou veel plezier wenst met je bestelling. Daarom betalen we onze bezorgers per uur, niet per gehaast pakket.

Wij zien onze bezorgers als het visitekaartje van webshops. Door dat uitgangspunt zijn bestellingen bij Instabox in goede handen. Niet dat wij een pakket lang bij ons houden, want we bezorgen altijd op dezelfde dag. Deze garantie maken wij waar dankzij ons hypermoderne IT-systeem. We zijn schaalbaar en groeien met de e-commerce mee.

Kennismaking inplannen