Iedereen profiteert van een zo hoog mogelijk afleverpercentage. Een consument is sneller blij met de bestelling en als webshop krijg je minder retouren. Efficiënter bezorgen is ook nog goed voor het milieu en de portemonnee. Om ons afleverpercentage nog verder te verhogen, hebben wij voor jou een checklist opgesteld. Hierin staan tips voor webshops en consumenten, zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten. En we hebben het getest: dankzij duidelijke verwachtingen stijgt het afleverpercentage. Lees hieronder waar je op moet letten!

Bezorgtijden en dagen

Red je Pakketje bezorgt op maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 22:00.

Bezorggebied

Red je Pakketje levert in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Track en Trace

De T&T van Red je Pakketje is Realtime en omvat een tijdvak van slechts 30 minuten. Zo is de ontvanger altijd perfect op de hoogte van wanneer de bezorger voor de deur staat. Het tijdvak wordt elke dag tussen 16:00 en 16:45 beschikbaar gemaakt voor de ontvanger.

Opmerking voor chauffeur

​​​Wist je dat het voor de consument mogelijk is om een opmerking aan onze chauffeur mee te geven? In onze API-documentatie staat precies hoe dit in z’n werk gaat.​​​

​​​Bedrijven

Omdat Red je Pakketje de pakketten tussen 18:00 en 22:00 in de avond levert, staan we bij de meeste bedrijfsadressen voor een gesloten deur. Een ander adres opgeven waar in de avond wel iemand aanwezig is helpt ons enorm om het afleverpercentage zo hoog mogelijk te houden.

Contactgegevens

Om zo goed mogelijk te kunnen communiceren met de ontvanger van het pakket, hebben wij tenminste een email adres en bij voorkeur een telefoonnummer van de ontvanger nodig. Zo kunnen wij onze Track & Trace naar de ontvanger mailen, en kan onze chauffeur de ontvanger van het pakket bellen indien dit nodig is.

Wijzigen van bezorgmoment/adres

Voor het wijzigen van het bezorgmoment of adres kan contact worden opgenomen met onze klantenservice. Onze klantenservice is vanaf 09:00 tot 22:30 bereikbaar via [email protected].