• De naamswijziging maakt de weg vrij voor internationale uitbreiding
  • De nieuwe naam is ingegaan per 4 oktober
  • Aangesloten webshops blijven automatisch aangesloten bij Shiplee

Online verzendplatform VanavondBezorgd gaat verder onder de naam Shiplee. De naamswijziging gaat in vanaf 4 oktober 2021. De accounts van de ruim 2000 aangesloten webshops op VanavondBezorgd worden automatisch overgezet naar Shiplee. 

Net als VanavondBezorgd, maakt Shiplee Same Day Delivery op een duurzame manier toegankelijk voor élke webshop, omdat verzenden al mogelijk is vanaf één pakket. Het grote verschil is dat Shiplee ook gericht is op de internationale markt. Om deze internationale groei mogelijk te maken, verandert de naam van VanavondBezorgd in Shiplee.

CEO Sam Rohn licht toe: “VanavondBezorgd is een prachtige naam met een duidelijke propositie, waarvan al ruim 2000 webshops gebruikmaken. Nu we met ons verzendplatform voor de kleine- en middelgrote webshop de grens over gaan, vraagt dat om een nieuwe merknaam. Daarom gaan we verder als Shiplee.”

Internationaal groeien

Vanavondbezorgd is sinds de lancering in mei vorig jaar enorm gegroeid. Na een maand had het verzendplatform al honderd gebruikers en een jaar later staat de teller al op ruim 2000 aangesloten webshops. De volgende stap is internationaal uitbreiden en verdergaan als Shiplee.

CEO Sam Rohn: “Met ons unieke platform willen we onze diensten ook toegankelijk maken voor kleine- en middelgrote webshops in het buitenland. E-commerce is bij uitstek geschikt voor internationale uitbreidingen. Dat geldt niet alleen voor webshops, maar ook voor vervoerders. Onze techniek is perfect schaalbaar en dat voordeel willen we internationaal benutten. De samenwerking met ons Zweedse moederbedrijf Instabox versterkt bovendien het schaalvoordeel. Onze missie van duurzame pakketbezorging wordt zo nog impactvoller.”