Sinds september verdienen de webshops krediet met het nieuwe referral-programma

VanavondBezorgd heeft de grens van 400 actieve webshops doorbroken. Op dit platform van Red je Pakketje kunnen webshops Same Day pakketten versturen naar hun klanten. VanavondBezorgd is geoptimaliseerd voor de kleinere webshops, zodat ook zij de snelste service van de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Werking VanavondBezorgd

VanavondBezorgd is een platform voor het verzenden van pakketten. Webshops kunnen hier alle pakketten aanmelden die zij willen versturen naar hun klanten, zowel nationaal als internationaal. Doordat zij de pakketten zelf afleveren bij een drop-off point in hun buurt, blijven de kosten laag. Red je Pakketje haalt alle afgeleverde pakketten op en bezorgt ze nog dezelfde dag bij de consument.

Cadeautje bij referrals

Om de webshops te belonen voor hun enthousiasme, start VanavondBezorgd met een referral-programma. CEO Sam Rohn: “Webshops merken dat hun klanten heel tevreden zijn met onze bezorging. Ze praten daarover met bevriende webshopeigenaren. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en daarom willen we ze graag een cadeautje geven.”

Webshops krijgen in hun account op VanavondBezorgd een eigen, unieke referral-link. Registreert een nieuwe webshop zich via die link en verstuurt die webshop een pakketje? Dan ontvangen beide webshops gratis tokens waarmee ze pakketjes kunnen versturen. De webshop die de uitnodiging verstuurde, krijgt per keer omgerekend zes gratis pakketjes. De ander kan drie gratis pakketjes versturen.