Bezorgdienst Red je Pakketje maakt Same Day Delivery en Next Day Evening voor iedereen betaalbaar en toegankelijk, al vanaf één pakket.

Voor élke webshop

Elke webshop in Nederland kan zijn service verhogen met Same Day Delivery en Next Day Evening. Op die manier concurreren zij beter met de grootste webshops. Red je Pakketje lanceert speciaal voor de kleinere spelers een gebruiksvriendelijk platform en noemt deze nieuwe dienst VanavondBezorgd.

CEO Sam Rohn: “De afgelopen jaren werd de afstand tussen grote en kleine webshops steeds groter. Wij willen kleine webshops een nieuwe kans geven door ze te helpen om dezelfde proposities te kunnen bieden als de grote webshops. Hiermee hopen we de e-commerce markt democratischer te maken.”

Werkwijze

Webshops leveren hun pakketten zelf af bij een drop-off point in de buurt. Er zijn 60 drop-off points in Nederland, volgens planning zijn dat er aan het einde van het jaar 200. Het afleveren van pakketten kan tot uiterlijk 13:00 uur. Daarna haalt Red je Pakketje alle zendingen op en bezorgt ze nog dezelfde avond bij de consument.

Alle klanten van VanavondBezorgd kunnen gebruikmaken van de klantenservice van Red je Pakketje. Hierdoor is het onder andere mogelijk om adressen te wijzigen terwijl een pakket al onderweg is. Verzenden via VanavondBezorgd kan al vanaf € 6,63 per pakket.

Late cut-off tijd

Door de pakketten zelf af te leveren bij een drop-off point, kunnen webshops bestellingen tot 23:59 uur aannemen en de volgende dag al bezorgen. Dankzij deze late cut-off tijd krijgen zij meer omzet. Bijkomend voordeel is dat de webshops de volgende ochtend de pakketten kunnen inpakken, in plaats van diep in de nacht.