Steeds meer webshops kiezen met Same Day Delivery en Next Day Evening voor de beste service.

Grote interesse

Binnen een maand na lancering versturen honderd webshops hun pakketten via VanavondBezorgd. Dat maakt pakketbezorger Red je Pakketje bekend. Sinds de lancering van het platform is het voor élke webshop mogelijk om pakketten Same Day of Next Day Evening te versturen. Zo verbeteren de webshops hun service voor klanten die laat in de avond of zelfs in de nacht bestellingen plaatsen. De webshops pakken de bestellingen de volgende ochtend in en Red je Pakketje bezorgt ze nog dezelfde avond.

CEO Sam Rohn: “De grote interesse in VanavondBezorgd maakt ons heel trots. En dit is pas het begin. We zeggen dat we Same Day Delivery en Next Day Evening beschikbaar maken voor élke webshop. Dat mag je heel letterlijk nemen. We mikken op duizenden webshops.” 

Afleveren bij drop-off points

Webshops leveren hun pakketten zelf af bij een drop-off point in de buurt. Daar haalt Red je Pakketje de zendingen op en bezorgt ze nog dezelfde avond. 

Door de pakketten zelf af te leveren bij een drop-off point, kunnen webshops bestellingen tot 23:59 uur aannemen en de volgende dag al bezorgen. Dankzij deze late cut-off tijd krijgen zij meer omzet. Bijkomend voordeel is dat webshops de volgende ochtend de pakketten kunnen inpakken, in plaats van diep in de nacht. 

Democratisering e-commerce

Door het netwerk van drop-off points is het zelfs bij één pakket al mogelijk om de snelste bezorgservice aan te bieden. CEO Sam Rohn: “Voor kleine webshops was het altijd onbetaalbaar om de snelste service aan te bieden. Met VanavondBezorgd krijgen zij een eerlijke kans om zich te meten met de grootste webshops. Zo maken we de markt democratischer.”