Onze service is jouw succes

Instabox kent twee soorten bezorging: pakketbezorging aan huis en in pakketkluizen. Wij bezorgen pakketten ’s avonds, wanneer mensen thuis zijn. Daarnaast heeft een ontvanger de mogelijkheid een bestelling op te halen uit een pakketkluis wanneer dat goed uitkomt. Een samenwerking met Instabox betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Wil jouw webshop mee met de besten?

Revolutionair in verzenden
Instabox bezorgt bijna CO2-vrij en nu al fossielvrij. Eind 2022 rijden wij volledig elektrisch en op groene stroom. Tot die tijd compenseren wij onze (lage) uitstoot voor 110%.
Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 22:30 uur.
Consumenten krijgen van ons een real time track & trace en een kort aflevertijdvak van een half uur. Zo kunnen zij precies volgen wanneer hun bestelling bezorgd wordt. Dat is pakketbezorging zoals het hoort te zijn.
Heeft een van jouw klanten een vraag over een bestelling? Zoek dan de actuele status op via je éígen klantenservice-software.
Doet iemand niet open? Dan bellen we de consument telefonisch om te vragen wat gewenst is. Afleveren bij de buren? Bij een pakketkluis in de buurt? Of (over)morgen nog een keer langskomen? Met drie afleverpogingen vinden wij de oplossing.
Als verzender van pakketten wil je de garantie op een goede aflevering. Daarom vragen wij aan consumenten altijd een handtekening. Is de handtekening gezet? Dan krijgt de bestelling een GPS-stamp. Dit betekent dat wij en jijzelf altijd kunnen terugzien op welke exacte locatie en op welk tijdstip een bestelling is afgeleverd. Alle details vind je in je klantportaal.
Iedereen heeft retouren, een noodzakelijk kwaad. Wij verlagen retouren door de perfecte bezorgervaring. En de retouren die er zijn doen wij snel en efficiënt
Bezorgers zijn het visitekaartje van ons én van jouw webshop. Daarom nemen wij bij elke voordeur ruim de tijd voor een prettige aflevering van pakketjes. Wij geloven in de kwaliteit van onze pakketbezorgers en in de kwaliteit van ons bedrijf. Dat laten we zien door alle pakketbezorgers een baan aan te bieden. Bij Instabox zijn geen overspannen schijn-zzp’ers.
Contact opnemen

Wil jij gebruikmaken van onze dienst? Of wil je meer informatie over pakketkluizen? Vul dan het contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.

Verzend je tot 100 pakketten per week? Dan krijg je de beste deal bij Shiplee

    Ik werk bij een

    Schatting aantal zendingen per week

    Opmerking